当前位置:首页 > 博士风采

课程教学:

大学物理 大学物理实验

承担项目:

1.国家自然科学基金青年项目,伽马射线暴极化的研究,主要参与人。

2.国家自然科学基金面上项目,基于芬斯勒几何研究宇宙大尺度反常现象,主要参与人。

3.国家自然科学基金面上项目,用深度学习进行致密双星并合引力波数据处理的研究,主要参与人。

代表性论文:

1. Test the mergers of the primordial black holes by high frequency gravitational-wave detector, European Physical Journal C. (SCI)

2. Identifying extra high frequency gravitational waves generated from oscillons with cuspy potentials using deep neural networks, New Journal of Physics. (SCI)